Ελλάδα|06.12.2019 12:12

Βόλος: Πιτ μπουλ κατασπάραξε ταχυδρόμο

Newsroom

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 55χρονος ταχυδρόμος στον Βόλο, όταν εν ώρα εργασίας δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας πιτ μπουλ. Χρειάστηκε να παλέψει για αρκετή ώρα με το αφηνιασμένο ζώο και τελικά σώθηκε από περίοικους, οι οποίοι έπιασαν με θηλιά το σκυλί από τον λαιμό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στον λαιμό από τις δαγκωματιές του ζώου, και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε συνοικία στις παρυφές του Βόλου. Ο 55χρονος ταχυδρόμος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε παράδρομο, προκειμένου να μεταφέρει γράμματα σε παραλήπτες.

Σταμάτησε έξω από ένα σπίτι, από το οποίο πετάχτηκε το ζώο και του όρμησε. Αρχικά τον δάγκωσε στο πόδι και μόλις ο ταχυδρόμος έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω τον δάγκωσε στο λαιμό.

Ο ταχυδρόμος ούρλιαζε για βοήθεια, ενώ χωρίς επιτυχία προσπάθησε να απομακρύνει το σκυλί και ο 46χρονος ιδιοκτήτης του. Σε βοήθεια προσέτρεξαν και περίοικοι, οι οποίοι έφτιαξαν μία θηλιά από σχοινί και κατάφεραν να την περάσουν στον λαιμό του σκύλου. Τράβηξαν με δύναμη το ζώο και, όταν του κόπηκε η αναπνοή, άφησε από τα δόντια του τον ταχυδρόμο.

Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθε μόνος του στο τμήμα, συνελήφθη για απλή σωματική βλάβη.

πιτ μπουλταχυδρόμοςΒόλος