Ελλάδα|10.12.2019 18:19
Μπουνιές και σπασμένα τζάμια στο Μετρό Συντάγματος - Σκληρές εικόνες
NewsroomΤο πρωί της Δευτέρας υπήρξαν καθυστερήσεις στη γραμμή 3 του Μετρό εξαιτίας βλάβης στον ένα από τα δύο ρεύματα διέλευσης των συρμών. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν καθυστερήσεις αρκετών λεπτών. Οι καθυστερήσεις προκάλεσαν ένταση μεταξύ των επιβατών και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν. Μάλιστα στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η δικηγόρος Χρύσα Πιτταροκοίλη φαίνεται το σκηνικό της έντασης με λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά και ξύλο!
«Αίμα,μπουνιές και σπασμένα γυαλιά σήμερα στο μετρό της Αθήνας στις 11:47.Ντροπή σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάος!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
- Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
- Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
- «Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς