Ελλάδα|11.12.2019 17:38
«Διδώ»: Έτσι σκοτείνιασε ο Αττικός ουρανός - Εντυπωσιακός timelapse (vid)
NewsroomΈνα timelapse βίντεο που δείχνει το πέρασμα της κακοκαιρίας Διδώ από την Αθήνα ανέβασε το meteo.gr. Στο βίντεο φαίνεται το πέρασμα της κακοκαιρίας «Διδώ» από την Αθήνα την Τρίτη 10/12/2019 μέσα από δυο μετεωρολογικές κάμερες. Η μια κάμερα βρίσκεται στον λόφο Βώκου της Νίκαιας και η άλλη στο Αστεροσκοπείο της Πεντέλης.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν το απόγευμα. Αντίθετα στην Πιερία, στην Ημαθία, στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας και ενδεχομένως στις Σποράδες θα συνεχιστούν έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Διαβάστε ακόμη
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του