Ελλάδα|13.12.2019 18:21

Τραγωδία στο Κουκάκι: Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ο άντρας που έπεσε από τον 4ο

Newsroom

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άντρας έπεσε από τον τέταρτο όροφο κτιρίου στο Κουκάκι διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίοικοι ειδοποίησαν ότι βρίσκεται τραυματισμένος στο έδαφος στην οδό Φαλήρου ένας άντρας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε εν ζωή τον άντρα. Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της πτώσης, με τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να έχουν αναλάβει την έρευνα.

Δυστυχώς, όμως, ο άντρας, που είναι υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής, ηλικίας περίπου 45 ετών, κατέληξε.

Η περιφερειακή Αρχή ακύρωσε τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως εξαιτίας του τραγικού συμβάντος, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο συγκεκριμένος υπάλληλος που βούτηξε στο κενό, είχε έρθει στην Περιφέρεια Αττικής μόλις τον περασμένο Αύγουστο με μετάταξη από τα ΕΛΤΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε στους συναδέλφους του ότι παίρνει ειδική αγωγή. 

Η ανακοίνωση

«Σήμερα έχασε τη ζωή του ένα μέλος της οικογένειας  μας»

Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι εκφράζει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Περιφέρεια ΑττικήςΚουκάκιτραγωδίανεκρός