Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
NewsroomΕμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία εμπορίας αυτοκινήτων πολυτελείας στην ανατολική Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Άγνωστοι δράστες άναψαν φωτιά σε προσανάμματα τα οποία τοποθέτησαν κάτω από τα ελαστικά τεσσάρων αυτοκινήτων της αντιπροσωπείας τα οποία ήταν σταθμευμένα στην περίμετρο της αντιπροσωπείας. Περαστικοί απομάκρυναν έγκαιρα προσανάμματα κάτω από τρία αυτοκίνητα, περιορίζοντας τις ζημιές. Άμεση ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής περιορίζοντας τις φθορές μόνο στο μπροστινό μέρος ενός οχήματος.
Την ίδια ώρα άγνωστοι πραγματοποίησαν επιθέσεις πίσω από την Αμερικάνικη πρεσβεία καταστρέφοντας τέσσερα αυτοκίνητα.
Η εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Αγησιλάου Παπαδήμα και Δημοχάρους.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τις φωτιές.
Παράλληλα, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε κατάσβεση σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επί της οδού Χριστοφόρου Περραιβού του δ. Κερατσινίου- Δραπετσώνας στον Πειραιά. Στο συμβάν επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα.
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε