Βίντεο - ντοκουμέντο: Η απόδραση 16χρονου από τις φυλακές Κορίνθου
NewsroomΈνας 16χρονος, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για κλοπές και κρατείτο στις φυλακές Κορίνθου, κατάφερε να αποδράσει με... κινηματογραφικό τρόπο, σκαρφαλώνοντας στην ταράτσα του κτιρίου και πηδώντας από ύψος 12 μέτρων. Τη στιγμή της απόδρασης του νεαρού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 16χρονος, αφού κατάφερε να αναρριχηθεί στην ταράτσα των φυλακών, πήδηξε στο κενό από ύψος 10-12 μέτρων, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί. Έπειτα, πήδηξε από τον φράχτη του σωφρονιστικού καταστήματος και διέφυγε μέσα από τα χωράφια που βρίσκονται γύρω από τις φυλακές. Η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε άμεσα, έστησε μπλόκα σε μεγάλους δρόμους και πιθανά σημεία διαφυγής και ο 16χρονος συνελήφθη μετά από λίγη ώρα, από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η σύλληψή του έγινε μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά από τις φυλακές.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς