Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 44χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
NewsroomΣυνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης ένας 44χρονος που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και αφού ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς, σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.016 γραμμάρια κάνναβη, το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 118 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και διάφορα εξαρτήματα-καθαριστικά όπλου. Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
- Εικόνες αποκάλυψης μετά την κακοκαιρία στην Αττική: 2 νεκροί, 450 κλήσεις στην Πυροσβεστική - Προειδοποίηση για τις επόμενες ώρες
- It's the end of the world as we know it: Ο Τραμπ αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού
- Η Καρυστιανού που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό, ο προβληματισμός της Αθήνας για τα σχέδια Τραμπ, οι δύσκολες προσκλήσεις του ΠΑΣΟΚ
- Ευρωπαϊκό ραντεβού μετά τα μηνύματα Τραμπ στο Νταβός: Πώς τοποθετείται η κυβέρνηση στα θέματα πρώτης γραμμής