Ελλάδα|27.12.2019 23:26

Ζακ Κωστόπουλος: Αμετανόητος ο μεσίτης έριξε μπουνιά σε δημοσιογράφο

Newsroom

Δεκαπέντε μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Ζακ Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μετά την επίθεση που δέχθηκε στην οδό Γλάδστωνος από έναν κοσμηματοπώλη και έναν μεσίτη μπροστά σε αρκετούς πολίτες. Και τώρα ο Θ. Χ., που διατηρεί μεσιτικό γραφείο στον ίδιο δρόμο, χτύπησε ξανά. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» ταυτοποίησε στο πρόσωπο του μεσίτη εκείνον που της έριξε γροθιά στο σαγόνι, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στην οποία έχει ανατεθεί και η υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Όπως αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας περνούσε έξω από το κοσμηματοπωλείο και είδε αυτοκόλλητα με τη φράση «Δικαιοσύνη για όλους» να έχουν καλύψει ζωγραφιές με το πρόσωπο του Ζακ στο ρολό του καταστήματος, που είχαν φτιάξει δυο μέρες νωρίτερα ακτιβιστές.

Μόλις η δημοσιογράφος άρχισε να αφαιρεί τα αυτοκόλλητα, την πλησίασε ένας άνδρας και της είπε ότι αυτό που κάνει είναι φασιστικό. Εκείνη αντέδρασε και τότε ο μεσίτης της έδωσε μια γροθιά στο σαγόνι. Όταν η γυναίκα τού δήλωσε την ιδιότητά της, εκείνος έτρεξε να κρυφτεί.

Η κυρία Φράγκου αναγνώρισε τον δράστη μέσα από φωτογραφίες που της έδωσαν αστυνομικοί κατά την κατάθεσή της. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την επίθεση και οι οποίες ταυτοποιούν τον δράστη με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Ο δράστης εδώ και μήνες εμφανίζεται αμετανόητος. Μέσω twitter όπου διατηρεί λογαριασμό προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να παρουσιάσει τον Ζακ Κωστόπουλο ως θύτη και όχι ως θύμα. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, με προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της δημοσιογράφου.

μεσίτηςΖακ Κωστόπουλος