Ελλάδα|27.12.2019 17:20
Συνέβη και αυτό: Έκλεψαν τα... άχυρα από φάτνη σε χωριό του Ηρακλείου
NewsroomΤην οργή των κατοίκων της περιοχής του Κάμπου του Αγίου Σύλλα, στο Ηράκλειο, προκάλεσε η πρωτοφανής κλοπή που διαπιστώθηκε το πρωί της Παρασκευής. «Δυστυχώς σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε μετά λύπης μας ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν όρια» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.
«Μπήκαν και έκλεψαν τις μπάλες με τα άχυρα που κοσμούσαν την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη που έφτιαξε στην περιοχή του Κάμπου Αγίου Σύλλα με πολύ κόπο και μεράκι ο νεοσύστατος εξωραϊστικός πολιτιστικός Σύλλογος Μαλάδων -Κάμπου Αγίου Σύλλα - Ζερβού Μετόχι. Προφανώς θα θέλησαν να ταΐσουν τα ζωντανά τους η να "ταΐστούν" οι ίδιοι...Επιτέλους πότε θα γίνουμε άνθρωποι;» προσθέτει.
Πηγή: cretalive.gr
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα