Ελλάδα|03.01.2020 09:32
Βόρεια Ελλάδα: Με αλυσίδες στο Καϊμάκτσαλαν-Καθιζήσεις δρόμων στη Χαλκιδική
NewsroomΑπαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στο οδικό δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας Καϊμάκτσαλαν, στην Πέλλα.
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, απαιτούνται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο Άρνισσας από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο.
Υπενθυμίζεται ότι διακοπές κυκλοφορίας είναι σε ισχύ σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χαλκιδική λόγω καθίζησης οδοστρώματος (επαρχιακή οδός Πολυγύρου - Ιερισσού, παραλιακή οδός οικισμού «Γαλήνη» Νέας Καλλικράτειας, παραλιακή οδός Νικητής) και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης πρανών.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης