Ελλάδα|16.01.2020 15:41

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας

Ντέπη Χιωτοπούλου

Η Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon πραγματοποιείται σήμερα (Πέμπτη 16 Ιανουαρίου) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους ξενοδοχοϋπαλλήλους να γνωριστούν από κοντά με κάποιες από τις καλύτερες εταιρίες φιλοξενίας από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους.

Οι συμμετοχές φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την προσέλευση να αναμένεται στα 2.000 άτομα. Σ’ ότι αφορά τα ξενοδοχειακά brands, φέτος φτάνουν τα 40, από Χαλκιδική και Σαντορίνη, μέχρι Σκιάθο, Πελοπόννησο, Λεμεσό κτλ.

Η Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon ξεκινάει στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 15.30, στο Capsis Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχες ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας θα ακολουθήσουν στην Κρήτη στις 23 Ιανουαρίου και στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου.

Να σημειώσουμε ότι η Workathlon με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια και γιοτ. H εταιρία ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της online πλατφόρμας.

Σχεδιασμένη από ξενοδόχους, απευθυνόμενη προς ειδήμονες της φιλοξενίας και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 Ξενοδόχων και 30.000 ξενοδοχοϋπαλλήλων.

ημέρες καριέραςWorkathlon