Δικαστές Συμβουλίου της Επικρατείας: «Υπερήφανοι για τη Σακελλαροπούλου»
Σοφία ΣπίγγουΜε συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδέχτηκε η Ενωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικράτειας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της μέχρι τώρα Προέδρου του ΣτΕ Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία όπως και προηγούμενα μέλη του Δικαστηρίου που κλήθηκαν να υπηρετήσουν σε κορυφαίες πολιτειακές θέσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση
«Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας συγχαίρουμε την Πρόεδρό μας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την υποψηφιότητά της στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα, στο οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία όπως και προηγούμενα μέλη του Δικαστήριου που κλήθηκαν να υπηρετήσουν σε κορυφαίες πολιτειακές θέσεις. Ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνια αισθανόμαστε για το γεγονός ότι η πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέρχεται από το Δικαστήριο, του οποίου αποτελεί ένα ιδιαίτερα εκλεκτό και αγαπητό μέλος».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Τρία βεστιάρια γεμάτα πανάκριβα ρούχα, αλλά ούτε ευρώ σε μετρητά» - Τι είδαν οι Αρχές από την πρώτη μέρα
- Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και το τράβηξαν με κλεμμένο γερανό - Το βίντεο ντοκουμέντο
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: Στις 9,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. - Αρνητικό το αποτύπωμα των μέτρων της ΔΕΘ
- Ο «Οπλίτης-Πολίτης» αλλάζει τη στρατιωτική θητεία - Ενεργός εφεδρεία, drones και τεχνητή νοημοσύνη