Ελλάδα|04.02.2020 12:57

«Αλμα» επισκεψιμότητας και νέο ρεκόρ για το ethnos.gr: 4.092.601 ευχαριστούμε

Newsroom

Συμπληρώνοντας μόλις 15 μήνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το ethnos.gr καταρρίπτει το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας μετά το άλλο, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το Google Analytics, οι περισσότεροι από 4.000.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν τον Ιανουάριο το ethnos.gr για την ενημέρωσή τους σημειώνοντας αύξηση 42% συγκριτικά με το προηγούμενο ρεκόρ, οπότε είχε καταγραφεί τον Δεκέμβριο με 2.804.356 μοναδικούς χρήστες.

Μέσα από τη διαρκή ροή ειδήσεων, την αρθρογραφία, το ποιοτικό περιεχόμενο και το live chat με το κοινό, το ethnos.gr είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο site, καλύπτοντας τις ανάγκες ενημέρωσης ακόμα και του πιο απαιτητικού αναγνώστη. Πιστός στην υπόσχεσή του για επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία, ο Εκδοτικός Οργανισμός του «Εθνους» κατευθύνεται προς τη ψηφιακή εποχή διατηρώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά και τις αξίες ενός ιστορικού τίτλου.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του ethnos.gr δεν είναι το απόλυτο νούμερο των 4.092.601 μοναδικών αναγνωστών, ούτε τα 20.000.000 pageviews που κατέγραψε τον Ιανουάριο του 2020. Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή μας είναι το χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για να φτάσει το ethnos.gr να κερδίσει την εμπιστοσύνη τεσσάρων εκατομμυρίων και πλέον μοναδικών αναγνωστών. Σε λιγότερο από 15 μήνες (Οκτώβριος 2018 το ethnos.gr επέστρεψε στον διαδικτυακό «αέρα») η ιστοσελίδα του «Εθνους» κατάφερε να γίνει πλήρως ανταγωνιστική, να δημιουργήσει σταθερό κοινό, επιβεβαιώντας τη δυναμική του brand και δημιουργώντας προσδοκίες για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Στο digital δεν υπάρχουν «μυστικά» που τα ξέρουν οι μεν και δεν τα ξέρουν οι δε. Το περιεχόμενο, το κείμενο και η εικόνα έκαναν, κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά. Η αμεσότητα του ethnos.gr, η εγκυρότητα του εντύπου, η εικόνα και το «είμαι παντού» του OPEN TV είναι στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν προσδοκίες και απαιτήσεις. Πίσω από αυτό που βλέπετε στην οθόνη, απαιτείται πάντα μια δυνατή και καλοδουλεμένη «μηχανή» με φαντασία και δημιουργικότητα, κι αυτό μας το προσφέρει από την πρώτη στιγμή η εταιρεία «Pixual», που σχεδίασε και κάνει το απαραίτητο support από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ethnos.gr.

Για πιο γρήγορη, πιο λειτουργική χρήση από κινητό, τα apps του ethnos.gr είναι πλέον διαθέσιμα σε iOS και Android.

Από όλους εμάς λοιπόν, 4.092.601 ευχαριστώ με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πείσουμε ακόμη περισσότερους.

Παρακάτω η πορεία του ethnos.gr από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και σήμερα:

ρεκόρ επισκεψιμότηταςOpen TV