Vodafone: «Eπεσε» το δίκτυο-Χωρίς σταθερό, κινητό και Internet οι πελάτες της
NewsroomΣημαντικό πρόβλημα έχουν από το μεσημέρι της Τρίτης οι επικοινωνίες στο δίκτυο της Vodafone στην Αττική. Το δίκτυο τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία «έπεσε», προκαλώντας δυσχέρειες στις τηλεπικοινωνίες και στη χρήση του Ιnternet.
Σύμφωνα με αναρτήσεις που έκαναν συνδρομητές της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση κλήσεων από σταθερά και κινητά, καθώς και η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για αρκετή ώρα υπήρχε πρόβλημα και με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται από το απόγευμα. Στελέχη της εταιρείας παραδέχτηκαν ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και επεσήμαναν ότι το δίκτυο επανέρχεται σταδιακά. Δεν έδωσαν, ωστόσο, περισσότερα στοιχεία για την έκταση του προβλήματος.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επικαλείται δικαίωμα σιωπής ο «Φραπές» - Δείτε live τη συνεδρίαση της Εξεταστικής
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)