Ελλάδα|25.10.2018 16:13

Σε ποιους δρόμους σταματά η κυκλοφορία λόγω 28ης Οκτωβρίου

Newsroom

Συγκεκριμένα, στις 28 Οκτωβρίου, η κυκλοφορία στους δήμους Αθηναίων και Πειραιά, σύμφωνα με την αστυνομία, θα διακοπεί στις εξής οδούς και λεωφόρους: 

- Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης: Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, και Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Δήμος Αθηναίων (Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών), από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό, Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελευθερίου Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασιλέως Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη.