Ελλάδα|08.02.2020 16:46
Καλύμνιος ο επιβάτης που έπεσε από το «Blue Star 2» - Θρίλερ με τον εντοπισμό του
NewsroomΠαραμένει αγνοούμενος ο επιβάτης του «Blue Star 2» που έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Παρασκευής. Την πτώση του είδε άλλος επιβάτης, ο οποίος ενημέρωσε τον καπετάνιο του πλοίου και στη συνέχεια κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τη διάσωσή του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για 41χρονο που ήταν επιβάτης στο «Blue Star 2» που είχε αναχωρήσει από Πειραιά στις 7.20 το βράδυ και ήταν στο δρομολόγιο για Σύρο Πάτμο,Λέρο,Κάλυμνο,Κώ και Ρόδο.
Μία ώρα αργότερα ο 41χρονος σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβάτη του έπεσε στη θάλασσα. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται αν και πλέον δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για την ανεύρεσή του.
Διαβάστε ακόμη
- Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
- Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
- «Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
- Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…