Ελλάδα|14.02.2020 12:09

Οδηγός για το Αirbnb, all about History και People στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Αλλο ένα τεύχος της πολυτελούς έκδοσης του all about History έρχεται για τους αναγνώστες την Κυριακή με το Εθνος και περιλαμβάνει πλούσια ύλη. Ακόμη, μαζί με την έκδοση της Κυριακής προσφέρεται το αγαπημένο People με αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση της Κατερίνας Γκαγκάκη. 

All about History

Τα υπερόπλα του Χίτλερ: Οι Ναζί επιδίωξαν να αποκτήσουν το πιο προηγμένο οπλοστάσιο του κόσμου, αλλά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο θρύλος των wunderwaffen εξελίχθηκε σε κάτι απόκοσμο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαιότητα: Η γέννηση και η ιστορία ενός οικουμενικού αθλητικού γεγονότος

Η Σιχ σουφραζέτα: Η πνευματική κόρη της βασίλισσας Βικτορίας που αξιοποίησε τη βασιλική της θέση για να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των γυναικών

Ναυαγός σ’ ένα έρημο νησί: Οι περιπέτειες του ανθρώπου που ενέπνευσε την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου

Τεστ Ρόρσαχ: Η ιστορία πίσω από το πλέον αναγνωρισμένο τεστ προσωπικότητας

Η ιστορία της μόδας: Από τη μανία των Ρωμαίων με το μετάξι μέχρι την τεχνολογία των υφασμάτων που ξεκίνησε τη Βιομηχανική Επανάσταση, ανακαλύψτε γιατί τα ρούχα είναι ο ιστός της κοινωνίας

Δαρείος o Μέγας: Ο βασιλιάς που διεύρυνε την Περσική Αυτοκρατορία αλλά απέτυχε να υποτάξει τους Έλληνες.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η σιδηρά κυρία της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων μιλά πρώτη φορά για το περιστατικό με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ αλλά και την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί. Οι λάθος επιλογές στην προσωπική της ζωή και οι αποφάσεις που πήρε.

Νίκος Κουρής: Ο ηθοποιός επιβεβαιώνει πως θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ, εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να μην παντρευτεί την σύντροφό του, αλλά και το τίμημα που πλήρωσε με την επιλογή του να μην εργαστεί σε σίριαλ στην τηλεόραση.

Άννα Βισση: H αλήθεια σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ. Δέχτηκε τελικά η διάσημη τραγουδίστρια πρόταση από την κρατική τηλεόραση;

Αγησίλαος Μικελάτος: Τον έχασε η δημοσιογραφία, τον κέρδισε η υποκριτική. Ο νεαρός ηθοποιός εξομολογείται πώς εγκατέλειψε τις σπουδές του στα ΜΜΕ για να ανέβει πάνω στη σκηνή αλλά και πώς ήρθε στον δρόμο του ο Σταμάτης Φασουλής και τον έχρισε πρωταγωνιστή!

Κορωναϊός: Ο λόγος στους ειδικούς: Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας του ΑΠΘ Γεωργία Γκιούλα μάς λύνει όλες τις απορίες για τον θανατηφόρο ιό που έχει σκορπίσει τον τρόμο και στην Ευρώπη.

Βραβεία Όσκαρ 2020: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, οι ανατροπές και οι μεγάλοι κερδισμένοι της βραδιάς.

Οδηγός - Πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας από το airbnb 

  • Τα «κλειδιά» για σωστή προβολή του ακινήτου
  • Οι παροχές που εξασφαλίζουν άμεση κράτηση
  • Μυστικά και παγίδες στη φορολόγηση των μισθωμάτων
  • Η υπεραξία της ανακαίνισης και ο χρόνος απόσβεσης
  • Οι 5 ειδικοί των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Στο TV Εθνος που κυκλοφορεί στο Εθνος της Κυριακής

Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Μαρία Χάνου: Ο «Άγγελος» και η «Βέλη» του «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» μιλούν για τη συνεργασία τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτουν τα ευτράπελα που θα συμβούν στο επεισόδιο της Τσικνοπέμπτης αλλά και στο ερωτικό αποκριάτικο πάρτι που ακολουθεί.

Αγγελική Κούρκουλου: Συνέντευξη με την πρώτη γυναίκα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ρεπορτάζ: Φαίη Σκορδά: Ποιο είναι το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο.

Σοκ στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Η Βασιλική θύμα βιασμού των Τούρκων μετά το θάνατο του παιδιού της

Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει η Δρόσω. Μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της, η Ασημίνα της παίρνει το παιδί μετά τη γέννησή του.

Οκτώ Λέξεις: Δίδυμα κοριτσάκια περιμένουν Έρση και Οδυσσέας.

Όσκαρ 2020: Το παρασκήνιο της λαμπερής απονομής και οι σταρ στο Κόκκινο Χαλί.

Στην ενότητα Life συνταγές για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, ιδέες για πρωτότυπα αποκριάτικα μακιγιάζ και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

all about HistoryPeopleTV Έθνος