Ελλάδα|14.02.2020 20:00

Μικρή Βαλεντίν: Θέλω να μείνω με τη μητέρα μου - Τι κάνει ο μπαμπάς μου;

Newsroom

«Είμαι καλά, με τη μαμά μου» λέει η μικρή Βαλεντίν, που θεωρούνταν αγνοούμενη από την περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, σε ηχητικό ντοκουμέντο, που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, η 7χρονη φαίνεται να υποστηρίζει αυτό ακριβώς στον δικηγόρο του πατέρα της, Β. Νουλέζα. «Θέλω να μείνω με τη μητέρα μου στη Γαλλία» τονίζει η μικρή, ενώ ρωτά αν ο πατέρας της είναι καλά.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν μετά την απολογία του, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. «Δεν μπορούσα να το μεγαλώσω το παιδί, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί» φέρεται να είπε στην απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στις Αρχές και την ακριβή διεύθυνση που διαμένει η μητέρα του παιδιού στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι η μητέρα ζει στο Σεν Ετιέν από το 2015, ενώ εκτιμούν πως δεν προκύπτει λόγος το παιδί να φύγει από κοντά της και να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα της Πρόνοιας.

Το βίντεο του Alpha:

ΓαλλίαΒαλεντίν