Ελλάδα|15.02.2020 14:50
ΕΛ.ΑΣ.: Το καυτό παρασκήνιο πίσω από τις κρίσεις - Το λόµπι και οι καραµπόλες
NewsroomΣε «power game» » για γερά νεύρα εξελίχθηκαν οι κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωµατικών της Ελληνικής Αστυνοµίας, οι οποίες διαµόρφωσαν το νέο σκηνικό στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και στη Γενική Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Αττικής.
Η µεγαλύτερη έκπληξη ήταν η αποστρατεία του ΓΑ∆Αρχη, υποστράτηγου Γιώργου Ψωµά, ενός επιχειρησιακού αξιωµατικού, πρώην ΕΚΑΜίτη, ο οποίος «σήκωσε» το µεγαλύτερο βάρος των νέων επιχειρησιακών σχεδίων της ΕΛ.ΑΣ., επί των ηµερών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Διαβάστε στο «Έθνος της Κυριακής» που κυκλοφορεί την Κυριακή (16/2)
Διαβάστε ακόμη
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
- Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι