Ελλάδα|22.02.2020 08:48

Γλυφάδα: Η στιγμή που η πανάκριβη Corvette χτυπά τον 25χρονο - Αναζητείται ο δράστης

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική παράσυρση του 25χρονου μοτοσυκλετιστή, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ύψος της Γλυφάδας παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τη μοτοσικλέτα που ήταν στα πλάγια του οχήματος.

Δευτερόλεπτα αργότερα στο απεικονίζεται στο οδόστρωμα το άψυχο σώμα του 25χρονου μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές ενώ μια αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως το αυτοκίνητο έκανε σφήνες στο σημείο.

Έτσι οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα. Άλλοι μάρτυρες σημειώνουν πως στο σπορ αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα συνοδηγός η οποία έφυγε πρώτη από το σημείο της φονικής σύγκρουσης και στη συνέχεια ακολούθησε ο οδηγός. 

Έκκληση του πατέρα να βρεθεί ο οδηγός

Έκκληση σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός, που σκότωσε τον γιο του απεύθυνε ο πατέρας του 25χρονου. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 απηύθυνε έκκληση για να μιλήσει όποιος είδε το περιστατικό. 

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 25χρονου 

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του 25χρονου. Συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον άτυχο νεαρό. Οι φίλοι του το μόνο που θέλουν είναι να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η κοπέλα του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. «Μου είχε πει ότι δε θα αργήσει και του είχα πει θα τον περιμένω , αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει. Βρείτε τον σας παρακαλώ, σας παρακαλώ , σας παρακαλώ» λέει με δάκρυα στα μάτια.

«Εγώ μίλησα μισή ώρα πριν το ατύχημα και μου είπε να τον περιμένω, έρχεται σπίτι μου. Είμαι ο παιδικός του φίλος, από τεσσάρων χρονών είμαστε μαζί . Δεν έχει περάσει μέρα να μην έχουμε μιλήσει και τώρα ένας δολοφόνος με αφήνει να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν» λέει ο παιδικός του φίλος.

Γλυφάδααστυνομίανεκρόςμηχανήτροχαίο