Ελλάδα|07.03.2020 11:15
Στις Αλκυονίδες το επίκεντρο του σεισμού - Τι αναφέρει ο Ευθύμιος Λέκκας
NewsroomΔεν υπάρχει θέμα ανησυχίας από τον πρωινό σεισμό των 3.9 Ρίχτερ στον Κορινθιακό, με επίκεντρο βόρεια των Αλκυονίδων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Κόρινθο και λιγότερο αισθητός στην Αθήνα. Παρακολουθούμε το φαινόμενο αλλά δεν ανησυχούμε πρόσθεσε ο κ. Λέκκας.
Σύμφωνα με την ανάλυση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ βορειοανατολικά της Κορίνθου και είχε εστιακό βάθος 5 χλμ.
Διαβάστε ακόμη
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους