Ελλάδα
|
20.03.2020 15:49
Σεπόλια: Ποινική δίωξη στους έντεκα συλληφθέντες για τη γιάφκα
Σοφία ΦασουλάκηΠοινική δίωξη σε βάρος των 11 συλληφθέντων μετά την ανακάλυψη της γιάφκας στα Σεπόλια άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ειδικότερα, σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για: τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις, παραβίαση του νόμου περί όπλων, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, καθώς και οπλοφορία.
Και οι έντεκα συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται σε τακτικό ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι χθες βρέθηκε βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της αντιτρομοκρατικής σε Σεπόλια και Εξάρχεια.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο