Ελλάδα|27.03.2020 19:59

Τα μέτρα του κορονοϊού, EatMe, οδηγός για τη χοληστερίνη στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

#Μένουμε_σπίτι κι αυτή την Κυριακή και παίρνουμε το «Εθνος της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει σούπερ προσφορές. EatMe extra edition ΙΙ με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές με 5 υλικά!

Ακόμη, ένα βιβλίο της σειράς Ιατρική Βιβλιοθήκη για τη χοληστερίνη, καθώς κι ένα 16σελιδο ένθετο για όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό.

Μαζί και το TV Εθνος extra, το αγαπημένο τηλεοπτικό περιοδικό με αφιέρωμα για να περάσεις το χρόνο σου στο σπίτι.

ΕatMe Extra Αλμυρές και Γλυκές λιχουδιές με 5 υλικά!»

  • «Μένουμε σπίτι και μαγειρεύουμε: Αλμυρές και Γλυκές λιχουδιές με 5 υλικά!» με την επιμέλεια του Βαγγέλη Δρίσκα
  • Η αναγκαστική παραμονή μας στο σπίτι αυτό το διάστημα, μας φέρνει αντιμέτωπους και με το καθημερινό ερώτημα των περισσότερων από εμάς: Τι μαγειρεύω σήμερα;
  • Στο νέο extra τεύχος του eatme  κάνουμε τα πράγματα πιο απλά!
  • Μαγειρεύουμε καταπληκτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ακόμη και πιάτα που σερβίρονται σαν ολοκληρωμένο γεύμα με συνταγές που χρειάζονται μόνο 5 υλικά!
  • Για να είναι η μαγειρική διαδικασία όπως πρέπει: Αγχολυτική, δημιουργική και να μας δίνει χαρά.

Καλά Μαγειρέματα!

Ιατρική Βιβλιοθήκη - Χοληστερίνη

Μάθετε τα πάντα για τη χοληστερίνη και κυρίως ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξουμε την κακή χοληστερίνη και να ανεβάσουμε την καλή, γρήγορα και αποτελεσματικά. Γιατί η σωστή διατροφή είναι το καλύτερο όπλο; Ποιες τροφές κάνουν καλό στην καταπολέμησή της; Ποιους συνδυασμούς πρέπει να αποφεύγουμε; Πώς επηρεάζει το άγχος την αύξησή της; Μαζί, ένας πολύ χρήσιμος πίνακας με 400 τροφές και την περιεκτικότητα τους σε θερμίδες, λιπίδια και χοληστερίνη ώστε να απολαμβάνετε νόστιμα και υγιεινά γεύματα χωρίς φόβο και στερήσεις.

Ολα τα «κλικ» για επιδόματα και μπόνους

- Βήμα-βήμα η ηλεκτρονική αίτηση για την αποζημίωση των 800 ευρώ.

-Ποιοι «κλειδώνουν» τη μείωση ενοικίου και τις αναστολές φόρων, εισφορών και δανειακών υποχρεώσεων

-Πώς θα μπείτε στις έκτακτες ρυθμίσεις

-Πώς να συμπληρώσετε τις ηλεκτρονικές δηλώσεις στις νέες πλατφόρμες

-Οι κρίσιμες ημερομηνίες ανά κατηγορία

TV ΕΘΝΟΣ με διπλό εξώφυλλο

Εξτρα ένθετο «Μένουμε σπίτι»

  • Οι καλύτερες επιλογές σε παιδικά προγράμματα, αλλά και οι ταινίες της συνδρομητικής τηλεόρασης. 

  • Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον 4ο κύκλο του «La Casa De Papel» που ξεκινά στο Νetflix. 

  • Οι ειδικοί συμβουλεύουν: Ποια πρέπει να είναι η διατροφή μας τις μέρες της καραντίνας; Πως θα ηρεμήσουμε τις ανησυχίες των παιδιών; Ποιες είναι οι κατάλληλες ασκήσεις για να διατηρηθούμε σε καλή φυσική κατάσταση; 

  • Ακόμη πρωτότυπες συμβουλές για μαλλιά και μανικιούρ στο σπίτι αλλά και 2 νόστιμες νηστίσιμες συνταγές.

Τηλεόραση

  • Ακης Παυλόπουλος – Ντόρα Κουτροκόη: Οι δύο δημοσιογράφοι μιλούν τον ρόλο της ενημέρωσης στην κρίση του κορονοϊού, για την συνεργασία τους στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του Open, ευελπιστούν σύντομα σε καλά νέα και θυμούνται ξεχωριστές στιγμές της καριέρας τους. 

  • Αγριες Μέλισσες- Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο Ιορδάνης που φέρνει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι. Η πρόταση γάμου στη Δρόσω και η αναγνώριση του μωρού κινδυνεύει να τινάξει το σχέδιο της Μυρσίνης στον «αέρα». Έκρηξη της Ανέτ στο Δούκα για τον Μελέτη: «Πήρες τον γιο μου και το έκανες δούλο σου!»

  • 8 λέξεις: Κρίσιμες στιγμές για τον Μιλτιάδη στην εντατική.

  • Ελίφ: Γιατί η οικογένεια Εμίρογλου μετακομίζει στο σπίτι του Γιουσούφ.

  • Φωκάς Ευαγγελινός- Αποκλειστική συνέντευξη: Τι σχεδιάζει μαζί με την Στεφανία μετά την ακύρωση της φετινής Eurovision, τι θυμάται από τη συνεργασία με την Ελενα Παπαρίζου ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά.

  • Master Chef: Η Μαριάννα ξεκαθαρίζει για την «κλίκα» του ριάλιτι και οι τελευταίες πληροφορίες για το δίδυμο του τελικού.

Όπως κάθε εβδομάδα το αναλυτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης, οι εξελίξεις στα σίριαλ και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

μέτρα κορονοϊόςΜένουμε ΣπίτιΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςχοληστερίνηΚορονοϊός