Ελλάδα|29.03.2020 13:19
Καθηγητής ΑΠΘ για κορονοϊό: Οποιος θέλει αισιοδοξία, παίρνει ναρκωτικά
Newsroom«Οποιος θέλει αισιοδοξία παίρνει ναρκωτικά». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούβελας υποστήριξε δεν είναι και τόσο αισιόδοξος ότι το φάρμακο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού θα είναι έτοιμο σύντομα. Όπως δήλωσε o καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, όποιος κοιτάει «στρατηγικά τις θεραπείες», δεν είναι εξαιρετικά αισιόδοξος και χρειάζεται χρόνος μέχρι να αποδειχθεί κάτι.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!