Ελλάδα
|
12.12.2018 08:48
Εκπρόσωπος Τύπου ευρωβουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο ethnos.gr: «Ήμασταν τυχεροί»
Newsroom«Ήμασταν τυχεροί γιατί δουλεύαμε μέχρι αργά», λέει στο ethnos.gr ο εκπρόσωπος Τύπου των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωκοινοβούλιο, Βασίλης Κατσαρδής. Ο ίδιος επισημαίνει ότι «η κατάσταση στο κέντρο είναι πιο ήρεμη. Ωστόσο, έχουν δοθεί οδηγίες να μην κινείται κανείς στην περιοχή».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εγκλωβισμένοι για περισσότερες από δύο ώρες με εντολή της αστυνομίας απαγορευόταν να εξέλθουν από τα εστιατόρια. Πολλοί καταστηματάρχες αναγκάστηκαν ακόμη και να κατεβάσουν τα ρολά των μαγαζιών για να γλιτώσουν από τον κίνδυνο. «Στο Ευρωκοινοβούλιο οι εργαζόμενοι είναι ακόμη εγκλωβισμένοι».
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου