Ελλάδα|09.04.2020 15:37
ΕΒΕΘ: Κατέθεσε 300.000 ευρώ για την ενίσχυση νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης
NewsroomΤην επιταγή των 300.000 ευρώ, για την έκτακτη ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, παρέδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης, στον πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Νίκο Πέντζο.
Το ΕΒΕΘ ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και συνεισέφερε στο πρόγραμμά του «Προσφέρω στην Υγεία». Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, το ΕΒΕΘ ενισχύει με την δωρεά του, ισομερώς, τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», «Παπανικολάου» και «Ιπποκράτειο», τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση της πανδημίας.
Διαβάστε ακόμη
- Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
- Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
- «Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ