Ελλάδα|14.04.2020 09:25
Θεσσαλονίκη: Στην παραλία της Αρετσούς ξεβράστηκε νεκρή χελώνα
NewsroomΝεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι Δευτέρας μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα στην παραλιακή περιοχή της Αρετσούς στον δήμο Καλαμαριάς. Τη θαλάσσια χελώνα εντόπισαν στελέχη του λιμενικής αρχής Θεσσαλονίκης.
Την καρέτα - καρέτα είχαν αντικρύσει πολίτες την περασμένη Πέμπτη στο Θερμαϊκό κόλπο, στην παλιά παραλία. Ήταν η ημέρα που είχε εντοπιστεί να επιπλέει νεκρή και μια αγελάδα, η οποία αργά το βράδυ της Πέμπτη ανασύρθηκε μετά από επιχείρηση από τον δήμο Θεσσαλονίκης.
Την επόμενη μέρα είχαν ξεκινήσει προσπάθειες να εντοπιστεί μέσα στη θάλασσα και να ανασυρθεί και η χελώνα. Ωστόσο, οι έρευνες ήταν άκαρπες.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Διαβάστε ακόμη
- Τι αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι 4 αντιφάσεις και το κρίσιμο στοιχείο
- Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
- Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
- Προκαλεί... ανακατωσούρα: Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε φαγητό στα τραπεζάκια των αεροπλάνων