Υγεία|22.04.2020 14:29
Κορονoϊός: Επικοινωνία Τσιόδρα και Γώγου για τον 19χρονο - Νέες εξετάσεις
NewsroomΤον πυρετό που επιμένει θέλουν να εξετάσουν περαιτέρω οι γιατροί που νοσηλεύουν στο νοσοκομείο του Ρίου το νεαρό Σομαλό που μεταφέρθηκε την Τρίτη (21.4) από τη δομή φιλοξενίας στο Πόρτο Χέλι με συμπτώματα κορoνοϊού.
Στο μεταξύ σε θάλαμο αρνητικής πίεσης παραμένει ο 19χρονος από το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς έχει καρδιολογικά προβλήματα.
Ο κ. Γώγος, όπως ανέφερε στο tempo24, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα τον οποίο και ενημέρωσε για την κατάσταση του 19χρονου, ενώ για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν στο Ρίο κρούσματα που θα παρουσιαστούν στο Πόρτο Χέλι δήλωσε έτοιμος, καθώς το νοσηλευτήριο παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα.
Διαβάστε ακόμη
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου