«Βρέχει» σοβάδες στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
NewsroomΤελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα υποδομών στα δημόσια νοσοκομεία. Πλέον, πέφτουν ακόμη και τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών. Όπως καταγγέλλουν οι Εργαζόμενοι στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ), πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αφού την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα έπεσε ο σοβάς από το ταβάνι σε εξάκλινο θάλαμο της Καρδιολογικής κλινικής.
«Οι παθογένειες των νοσοκομείων δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο κτιριακός εξοπλισμός είναι σε κακό χάλι. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ασθενείς» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, μεγάλο μέρος του ταβανιού έπεσε πάνω σε ένα κρεβάτι ασθενούς. «Ευτυχώς πριν από λίγη ώρα είχε πάρει εξιτήριο και δεν πρόλαβε να καλυφθεί από άλλον ασθενή. Τρομοκρατήθηκαν αρκετά οι ασθενείς της κλινικής. Θα μπορούσε να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός» προειδοποιεί ο κ. Γιαννάκος.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο