Υγεία|05.02.2021 12:50
Κορονοϊός - Ρωσία: Δοκιμές συνδυασμού δόσης του εμβολίου της AstraZeneca και του Sputnik V
NewsroomΔοκιμές σε ανθρώπους του συνδυασμού δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού των AstraZeneca / Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με δόση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Αζερμπαϊτζάν και σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, δήλωσε σήμερα Ρώσος αξιωματούχος.
Τα πρώτα αποτελέσματα των κοινών δοκιμών αναμένονται τον Μάρτιο, διευκρίνισε ο επικεφαλής του ρωσικού ταμείου κρατικών επενδύσεων RDIF Κίριλ Ντιμιτρίεφ.
Το RDIF αναμένεται επίσης να ανακοινώσει κοινές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου με μια μεγάλη κινεζική εταιρεία, πρόσθεσε ο Ντιμιτρίεφ.
Διαβάστε επίσης: AstraZeneca - Το φθινόπωρο θα έχουμε εμβόλιο για μεταλλάξεις
Διαβάστε ακόμη
- Τσερνόμπιλ, 40 χρόνια μετά: Πόσο επηρέασε πραγματικά την Ελλάδα το ραδιενεργό νέφος - Τι δείχνουν αρχεία του ΕΜΠ
- Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο Ντιν Ταβουλάρης, ο άνθρωπος που «έφτιαξε» τον «Νονό»
- Στοιχειωμένο έγκλημα: Βρήκαν μετά από 33 χρόνια τον δράστη που εκτέλεσε ζευγάρι μπροστά στον 3χρονο γιο τους
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου - «Λυπάμαι, ξέφυγε η κατάσταση» τα πρώτα λόγια του δράστη