Κορονοϊός: Ο EMA ζήτησε περισσότερα στοιχεία για το εμβόλιο Sputnik-V
NewsroomΟ Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορονοϊού, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των βιολογικών απειλών για την υγεία και της στρατηγικής για τα εμβόλια στον ΕΜΑ Μάρκο Καβαλέρι.
«Σε ό,τι αφορά τα εμβόλια Sputnik V και Sinovac, διεξάγονται αρκετά παραγωγικές συζητήσεις με τις εταιρείες, ωστόσο φαίνεται ότι πρέπει να σταλούν περισσότερα στοιχεία, πριν καταστεί δυνατόν να επιτευχθεί πρόοδος στην διαδικασία πιστοποίησης», υπογράμμισε ο Καβαλέρι.
Σημειώνεται πως τον Αύγουστο ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο δήλωσε πως το εμβόλιο παρουσιάζει αποτελεσματικότητα περίπου 83% κατά της παραλλαγής Δέλτα.
Ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αθανασία
Μίκης Θεοδωράκης: Με τραγούδι αποχαιρέτησε τον πατέρα της η Μαργαρίτα
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Να δοθεί άμεσα 3η δόση του εμβολίου στους υγειονομικούς
Πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι από Δευτέρα- Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους
Οι τρεις προτεραιότητες στην Υγεία μετά τη ΔΕΘ – Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)