Υγεία|13.09.2023 15:25
Κλειστά αύριο, Πέμπτη τα φαρμακεία της Αττικής λόγω αργίας
NewsroomΟ Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει τα μέλη του ότι, «σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1096853/13-9-2023 απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, (ο οποίος απεδέχθη αίτημα του Συλλόγου μας), η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού είναι επίσημη αργία για όλα ανεξαιρέτως τα φαρμακεία της δύναμής του».
Ως εκ τούτου τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά 14/9/2023 και το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, όπως γίνεται σε όλες τις επίσημες αργίες των φαρμακείων.
Διαβάστε ακόμη
- Προσοχή: Ιστότοποι μπορούν πλέον να σας «κατασκοπεύουν» μέσω του σκληρού σας δίσκου
- Η Χαριλάου Τρικούπη που ανοίγει τον φάκελο των κρατικών αναθέσεων στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, η κυβίστηση Φάμελλου και ο κουβάς με Μαρινάκη
- Η ΕΛ.Α.Σ. ανακατεύει την τράπουλα στην αντιπολίτευση - Ανατροπή της δυναμικής της βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ
- Το μετάνιωσε ήδη: Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ στον τρίτο τελικό του NBA