Υγεία|18.10.2023 14:59

Dentist Pass: Παράταση έως 22 Δεκεμβρίου για τους δικαιούχους - Όλες οι οδηγίες

Newsroom

Παράταση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Dentist pass μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας vouchers.gov.gr και μέσω ΚΕΠ δίνει η κυβέρνηση.

Ως ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δε θα μπορεί να υποβληθεί νέα αίτηση ή να δηλωθεί νέος ωφελούμενος σε υφιστάμενη αίτηση που δεν έχει ακόμα εγκριθεί.

Ως ημερομηνία λήξης του δικαιώματος υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών για τις περιπτώσεις που η αίτηση υποβλήθηκε εμπρόθεσμα αλλά η σχέση μεταξύ Δικαιούχου και συγκεκριμένου Ωφελούμενου δε διασταυρώθηκε ηλεκτρονικά, ορίζεται η Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024.

Ως ημερομηνία λήξης του δικαιώματος υποβολής ένστασης για τις περιπτώσεις απορρίψεων μετά τον έλεγχο δικαιολογητικών, ορίζεται η Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024.

Μετά την παρέλευση των προθεσμιών υποβολής αιτήσεων (Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023), υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών (Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024) και υποβολής ενστάσεων (Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024) κατά περίπτωση, δεν είναι πλέον δυνατή καμία ενέργεια των δικαιούχων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.

Όσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση απόρριψης μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής (λόγω κάποιου ωφελούμενου που απορρίφθηκε), αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνουν έναν ή περισσότερους ωφελούμενους που έχουν ήδη διασταυρωθεί επιτυχώς, θα θεωρηθούν μερικώς εγκεκριμένες και θα προωθηθούν αυτόματα στο επόμενο στάδιο (έγκριση – πληρωμή) μόνο ως προς το σκέλος των επιτυχώς διασταυρωθέντων ωφελούμενων.

κυβέρνησηvoucherDentist Passειδήσεις τώρα