Υγεία|27.10.2023 07:37
Παγώνη: Έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα - Ποιοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο
NewsroomΠάνω από 1.000 ασθενείς που νόσησαν με κορονοϊό χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο το επταήμερο που έληξε στις 22 Οκτωβρίου, όπως αποδεικνύει η τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ, η οποία ωστόσο καταγράφει μείωση της θετικότητας και των νέων διασωληνώσεων.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, αναφέρθηκε στην έξαρση των κρουσμάτων, λέγοντας πως τα περιστατικά πλέον είναι πολλά.
«Έχουμε πολλά περιστατικά. Το καλό είναι πως στην πλειοψηφία των ασθενών τα συμπτώματα είναι πιο ήπια. Τον Νοέμβριο ξεκινούν οι ιώσεις και θα ξεκινήσει και η γρίπη. Ας κάνουμε τα εμβόλια. Όσοι είναι πάνω από 65 ας κάνουν το ενισχυμένο και εάν δεν θέλουν το απλό».
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους