Αγαπηδάκη για κορονοϊό: Όλα έτοιμα για τους εμβολιασμούς στα φαρμακεία - Πώς θα γίνει πράξη
Newsroom«Είμαστε σε διαδικασία να προχωρήσουμε τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό και στα φαρμακεία», είπε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Πώς θα γίνει στην πράξη
Όπως διευκρίνισε η ίδια, «αυτό επιδιώκουμε. Είμαστε σε διαδικασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για να δούμε πώς θα γίνει αυτό ακριβώς επιχειρησιακά και το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες. Η πολιτική βούληση είναι να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο για όλους τους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στους εμβολιασμούς κατά του covid από τα φαρμακεία».
Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα
Σε ό,τι αφορά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού και τις νοσηλείες στα νοσοκομεία, η κ. Αγαπηδάκη σημείωσε: «Είχαμε αύξηση στις απλές κλίνες γιατί έχουμε πολλαπλές λοιμώξεις και η γρίπη προκαλεί πολύ πιο βαριά νόσηση. Ωστόσο υπάρχει από χθες τάση αποκλιμάκωσης με τάση σταθεροποίησης. Μέσα σε λίγες μέρες έχουν διπλασιαστεί οι εμβολιασμοί για κορονοϊό».
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
- «Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ