Υγεία|22.02.2024 08:52
Πάτρα: Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτήτρια - Απολύμανση στο Πανεπιστήμιο
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στο πανεπιστήμιο Πατρών και στις υγειονομικές Αρχέ της πόλης καθώς, όπως έγινε γνωστό καταγράφηκε κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φοιτήτρια του πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Απολύμανση στους χώρους του πανεπιστημίου
Η φοιτήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του Πανεπιστημίου, τόσο του Μαθηματικού, όσο και του Βιολογικού, καθώς τα τμήματα συστεγάζονται.
Στην πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές και τους εργαζόμενους του πανεπιστημίου έχει ζητηθεί να μένουν μακριά από το κτίριο. Ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Χρήστος Μπούρας, επιβεβαίωσε την είδηση στο thebest.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
- Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
- «Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
- Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο