Υγεία|27.08.2024 23:15
Διάθεση στρατιωτικών γιατρών στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης, Σερρών και Δράμας
NewsroomΜε απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη στρατιωτικοί γιατροί ειδικότητας Αναισθησιολογίας διατίθενται στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Σερρών και ειδικότητας Παθολογίας στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Δράμας, για το χρονικό διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2024, έπειτα από σχετικά αιτήματα του Υπουργείου Υγείας.
O κ. Κεφαλογιάννης επανέλαβε ότι «στεκόμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία, προασπίζοντας την ευημερία των πολιτών και την ισότιμη πρόσβασή τους στο αγαθό της υγειονομικής περίθαλψης, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη».
Διαβάστε ακόμη
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση