Άγνωστη ασθένεια οδήγησε 13 μαθητές από το αεροπλάνο στο νοσοκομείο
NewsroomΔεκατρείς επιβάτες αεροπορικής πτήσης από το Μαϊάμι με προορισμό τη Βοστώνη, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, εξαιτίας μιας άγνωστης, μέχρι στιγμής, ασθένειας.
Σύμφωνα με την New York Post, και οι 13 επιβάτες ήταν μαθητές που ταξίδευαν με αεροπλάνο της American Airlines. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ένιωσαν έντονη αδιαθεσία και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Ακόμα τρεις επιβάτες της πτήσης ένιωσαν αδιαθεσία, χωρίς όμως να χρειαστεί να νοσηλευτούν.
Το γκρουπ των μαθητών είχε ταξιδέψει στα νησιά Γκαλαπάγκος και στον Ισημερινό και επέστρεφε στις ΗΠΑ, μέσω Μαϊάμι. Συνοδός της εκδρομής ανέφερε, πως «και τα 13 άτομα είχαν φάει το ίδιο πράγμα» πριν αισθανθούν αδιαθεσία, όμως ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, τι προκάλεσε την ασθένεια.
- Εκτελέσεις, συλλήψεις και νέοι περιορισμοί: Το Ιράν σκληραίνει τη γραμμή στο εσωτερικό εν μέσω πολέμου
- Η πρώτη δήλωση της οικογένειας της 38χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη
- Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και κοιτούσε επίμονα τους ασθενείς
- «Όχι γκέι 17 Pro, αλλά σπασμένο 11άρι»: Ρώσοι διαλύουν τα iPhone τους στο TikTok για να... γίνουν πιο άνδρες