Υγεία|23.01.2026 20:39
Γρίπη: Αγωνία για το εξάχρονο παιδί που διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία»
NewsroomΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Σοφία» το εξάχρονο παιδί που διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα ως επιπλοκή της γρίπης.
Η υγεία του παιδιού φαίνεται να έχει επιδεινωθεί, με τους γιατρούς ωστόσο να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 6χρονου.
Την ίδια στιγμή, το 3χρονο αγοράκι που είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Κόρινθο με γρίπη, διασωληνώθηκε και την Πέμπτη διακομίστηκε στην Αθήνα. Η κατάστασή του είναι πλέον καλύτερη και αναμένεται να μεταφερθεί σε απλή κλίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από δύο εβδομάδες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης