Υγεία|28.01.2026 11:16
Γρίπη: Στη ΜΕΘ 4χρονο παιδί - Μεταφέρθηκε στο Παίδων με ανακοπή
NewsroomΑκόμη ένα παιδί νοσηλεύεται από χθες (27/1) στη ΜΕΘ του Παίδων μετά από επιπλοκές της γρίπης καθώς υπέστη ανακοπή.
Το αγόρι μετέφεραν στο νοσοκομείο οι γονείς του με ανακοπή, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να το ανατάξουν.
Την ίδια ώρα, στη ΜΕΘ παραμένει διασωληνωμένη και η 6χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα με εγκεφαλίτιδα από επιπλοκές της γρίπης.
Η κατάστασή της είναι κρίσιμη ενώ κατά πληροφορίες, προχθές (26/1) έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε καθώς δεν το επέτρεψε η κατάσταση της ασθενούς.
Διαβάστε ακόμη
- Αγωνία στην Κυψέλη για τον μετροπόντικα: Κυβερνητικό αλαλούμ με αντιφάσεις για τη στατικότητα - Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι
- Σπιράλ ανατιμήσεων και δύσκολος χειμώνας: Πώς απαντά το Μαξίμου - Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων
- Τα γαλάζια αλληλοκαρφώματα που δεν μαζεύονται, το τραπέζι για τα διυλιστήρια και η 5η Οκτώβρη ως τεστ
- Στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα από τον ψηφιακό έλεγχο σε ιατρεία, spa και Κέντρα Αισθητικής για παράνομες υπηρεσίες