Νέος κοροναϊός: «Συναγερμός» στο Αττικόν για την άσκηση ετοιμότητας
Δήμητρα ΕυθυμιάδουΤο πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Αττικόν υπό την εποπτεία του ΕΚΑΒ και παρουσία ειδικών επιστημόνων οι οποίοι φορούσαν τις ειδικές στολές προστασίας για τον κοροναΐο.
Τον γενικό συντονισμό της άσκησης είχε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος και ενημέρωνε σχετικά τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σε συνάντηση αμέσως μετά. Ο κ. Αρκουμανέας ενημέρωσε τον κ. Κικίλια ότι η άσκηση διεξήχθη επιτυχώς, καθώς ανταποκρίθηκαν πλήρως οι υγειονομικές υπηρεσίες και οι επιστήμονες στην προστασία του χώρου και των νοσηλευόμενων ασθενών.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ παρουσίασε επίσης στον υπουργό Υγείας το σχέδιο δράσης του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος.
- Τι αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι 4 αντιφάσεις και το κρίσιμο στοιχείο
- Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
- Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
- Προκαλεί... ανακατωσούρα: Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε φαγητό στα τραπεζάκια των αεροπλάνων