Αρνητικό για κοροναϊό το δείγμα από τον ασθενή στο ΑΧΕΠΑ!
Δήμητρα ΕυθυμιάδουΑργά τη νύχτα βγήκαν τελικώς τα αποτελέσματα από τον μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα που εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ από τον ασθενή που νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Ο εργαστηριακός έλεγχος στο Ινστιτούτο Παστέρ που ήταν αρνητικός για τον νέο κοροναϊό, έγινε με ταχύτατους ρυθμούς καθώς το δείγμα εστάλη στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Λόγω και της ανησυχίας που υπάρχει στο Πανελλήνιο, επισπεύσθηκαν τα αποτελέσματα.
Να υπενθυμιστεί ότι ο Έλληνας άνδρας είχε μεταβεί μόνος του στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ την περασμένη Πέμπτη δηλώνοντας ότι ερχόταν από την Κίνα. Παρουσίαζε μόνο βήχα γι αυτό και ανησύχησε.Το ιατρικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ αποφάσισε να τον κρατήσει στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όπου και παρέμεινε για μία εβδομάδα μέχιρ να γίνουν όλοι οι εργαστηριακοί έλεγχοι.
Να σημειωθεί ότι είναι παντρεμένος με Κινέζα και ζει μόνιμα στην Κίνα με την οικογένειά του.
- Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση
- Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου