Υγεία|06.03.2020 17:06

Κοροναϊός: Διασωληνώθηκε ο 66χρονος που νόσησε από τον ιό

Newsroom

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ένας από τους ασθενείς που νόσησαν από τον κοροναϊό στο νοσοκομείο του Ρίου. Συγκεκριμένα, διασωληνώθηκε ο 66χρονος εκπαιδευτικός που ταξίδεψε σε Ισραήλ και Αίγυπτο και ανακοινώθηκε πως είναι το ένατο κρούσμα

Την πληροφορία αυτή γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για τον 66χρονο που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, διασωληνώθηκε τα ξημερώματα και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο 66χρονος ήταν το ένατο κρούσμα κοροναϊού που ανακοινώθηκε στη χώρα μας την Τετάρτη, 4 Μαρτίου. Ο 66χρονος είχε ταξιδέψει με γκρουπ στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Όπως είχε ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας, ο 66χρονος νοσηλευόταν με σοβαρή πνευμονία σε μονάδα αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου. Στη συνέχεια την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, ανακοινώθηκε ότι θετική στον κοροναϊό βρέθηκε και η σύζυγος του 66χρονου.

Πάντως, την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, σημειώθηκε απότομη αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα, καθώς 21 άτομα από το γκρουπ των Αγίων Τόπων βρέθηκαν θετικά στον ιό.

ΙσραήλΜΕΘνοσοκομείο ΡίουΣωτήρης ΤσιόδραςΚορονοϊός