Υγεία|10.03.2020 14:04

Κοροναϊός: Επιδεινώθηκε η υγεία του 66χρονου - Σε κρίσιμη κατάσταση

Newsroom

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του 66χρονου από την Ηλεία, ο οποίος νοσεί από κοροναϊό και νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση  υπουργείου Υγείας, η κατάσταση του ασθενούς έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη. Υπενθυμίζεται ότι ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα, το προηγούμενο διάστημα είχε ταξιδέψει σε Αίγυπτο και Ισραήλ και κατεγράφη ως το 9ο κρούσμα στην Ελλάδα.

Πηγές αναφέρουν ότι εισήχθη στο νοσοκομείο την Καθαρά Δευτέρα με πυρετό και δύσπνοια. Στο νοσοκομείο του Ρίου έχει σημάνει υγειονομικός συναγερμός, καθώς η περίπτωση υποβαθμίστηκε και η αρχική διάγνωση ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού. Βάσει αυτής εισήχθη σε παθολογική κλινική, καθώς η λοίμωξη δεν είχε συσχετιστεί με το ταξιδιωτικό του ιστορικό, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο ασθενής είχε αναφέρει το ταξίδι του σε χώρες με κρούσματα.

Στα δύο 24ωρα της νοσηλείας του στην Παθολογική στο νοσοκομείο του Ρίου έχει έρθει σε επαφή με άγνωστο αριθμό ατόμων (ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συνοδοί).

κρίσιμη κατάστασηΚορονοϊόςασθενής