Υγεία
|
19.03.2020 18:38
Κορονοϊός: Στις ΗΠΑ ετοιμάζουν εμβόλιο κατά του φονικού ιού
NewsroomΞεκίνησε η πρώτη κλινική πειραματική μελέτη για το εμβόλιο κατά του κορονοιού στις ΗΠΑ, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα 45 άνθρωποι θα συμμετέχουν σε αυτή, το εμβόλιο θα δοθεί σε 2 δόσεις, με διαφορά 28 ημερών.
Ήδη τέσσερις εθελοντές έχουν λάβει την πρώτη δόση και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται σε 4 μήνες. Ο κ. Τσιόδρας σχολίασε, ότι με βάση αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο να έχουμε το σωτήριο εμβόλιο πριν το καλοκαίρι.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια