Υγεία|02.04.2020 14:52

Αλεξάνδρα: Υποπτο κρούσμα εγκύου από τη Μαλακάσα - Φέρνουν κι άλλες από Ριτσώνα

Newsroom

Το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ζει πρωτόγνωρες στιγμές, όπως και πολλά άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, ωστόσο, η ιδιαιτερότητα των περιστατικών που νοσηλεύονται στο αθηναϊκό νοσοκομείο, κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ το υπουργείο Υγείας, ετοιμάζεται να δημιουργήσει μαιευτική κλινική αναφοράς, την ώρα που όπως καταγγέλλει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό δεν υπάρχει υποδομή, προσωπικό για να το επανδρώσει, καθώς τα μέσα για να υποστηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ωστόσο, ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ κ. Στάθης, καθησύχασε τους εργαζόμενους, καθώς σε επικοινωνία που είχαν μαζί του, δεν προτίθεται να δημιουργήσει στο «Αλεξάνδρα» μαιευτικό τμήμα αναφοράς.

Μέσα σ' όλα αυτά, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ενημερώθηκαν ότι μεταφέρεται στην μαιευτική κλινική ύποπτο κρούσμα εγκύου για τοκετό, από το hot spot της Μαλακάσας, ενώ ειδοποιήθηκαν ότι θα κάνουν εισαγωγή κι άλλες έγκυες θετικές στον κορονοϊό από το hot spot της Ριτσώνας, το οποίο έχει τεθεί σε 14ημερη καραντίνα λόγω των πολλών θετικών κρουσμάτων. Ωστόσο, τα περιστατικά των εγκύων δεν θα καταλήξουν όλα στο «Αλεξάνδρα» αλλά θα διακομισθούν και σε άλλα νοσοκομεία της πόλης.

Κορονοϊόςνοσοκομείο ΑλεξάνδραέγκυοςΡιτσώνα