Lifestyle|01.11.2018 17:23

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο από τη Νέα Υόρκη στο GNTM

Αλέξης Μίχας

Η ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θυμίζει σενάριο ταινίας! Το supermodel βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της συμμετοχής της στην επιτροπή του «Greece's Νext Top Model» (GNTM), αλλά και του φημολογούμενου ειδυλλίου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η επαγγελματική της διαδρομή έχει χαρακτηριστικά κινηματογραφικού success story. Κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, όταν ο θεσμός είχε παρακμάσει (και ο διαγωνισμός είχε σταματήσει να διοργανώνεται από τον ΑΝΤ1), αλλά, έπειτα από ατελείωτα κάστινγκ, κατάφερε όχι μόνο να καθιερωθεί στο διεθνές στερέωμα, αλλά και να έχει στο ενεργητικό της κορυφαίες συνεργασίες, με χαρακτηριστικότερη την καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana. Είχε αρχίσει διαφορετικά, όμως. Στα 18 της, μοίραζε με τα πόδια καφέδες σε γραφεία στο κέντρο της Πάτρας, απ' όπου είναι και η καταγωγή της. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα και, στη συνέχεια, πέρασε στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μεσολόγγι.

Τελικά, την κέρδισε το μόντελινγκ, αφού δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία του 2011, την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκαν χωρίς την κάλυψη του ΑΝΤ1. Κέρδισε το στέμμα της Σταρ Ελλάς, και στα 23 της ταξίδεψε μόνη στη Βραζιλία για τα καλλιστεία της Μις Υφήλιος, όπου ξεχώρισε λόγω του ύψους της και της μεσογειακής ομορφιάς της. Μια προσπάθεια για διάκριση στο εξωτερικό ήταν μονόδρομος για εκείνη, και έτσι, σε συνεργασία με το πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου, μετακόμισε στο Μιλάνο και από εκεί στη Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία έξι χρόνια.

T

Κορυφαία στιγμή η διαδικτυακή καμπάνια του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, η οποία, όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, ήταν πολύ απαιτητική, ωστόσο την έφερε εις πέρας. Σε αντίθεση, με άλλα κορίτσια του μόντελινγκ στο εξωτερικό, επιλέγει να ζει και να εργάζεται με όρους αυτονομίας, στο πλαίσιο, βέβαια, της δουλειάς της. «Διαμένω μόνη μου στο εξωτερικό, είμαι αυτόνομη, καθορίζω η ίδια τα πάντα. Για παράδειγμα, τη διατροφή μου. Και αποφασίζω μόνη μου τι θα κάνω επαγγελματικά» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

T

Το γεγονός ότι περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της εκτός Ελλάδος δεν την εμπόδισε να διατηρήσει σχέση εξ αποστάσεως με τον γνωστό αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. Μάλιστα, είχαν κάνει κοινή εμφάνιση και στα προηγούμενα βραβεία «Madwalk». To ζευγάρι χώρισε, και αρκετούς μήνες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση για ειδύλλιο του εντυπωσιακού μοντέλου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ακολούθησαν και κοινά καρέ, κανένας όμως από τους δύο μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση. Η γνωριμία τους λέγεται πως έγινε το προηγούμενο Πάσχα στη Νέα Υόρκη, όπου ο τραγουδιστής έκανε διακοπές με φιλική του παρέα. Το μοντέλο, πάντως, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού χειμώνα στην Ελλάδα, καθώς θα είναι στα έδρανα της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model», που έρχεται στο Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. 

Next Top ModelGNTMμοντέλοΗλιάνα Παπαγεωργίου