Lifestyle|15.04.2020 12:44

Τζον Τραβόλτα: Εύχεται «χαρούμενα γενέθλια» στον γιο του, Τζετ - Θα γινόταν 28 ετών

Newsroom

Ο Τζον Τραβόλτα τίμησε την ημέρα των γενεθλίων του γιου του, Τζετ, δημοσιεύοντας στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά. «Χαρούμενα γενέθλια Τζέτι! Σε αγαπάμε» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, ηθοποιός Κέλι Πρέστον επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον γιο τους, όπου τους βλέπουμε μαζί στα χιόνια, να χαμογελούν χαρούμενοι. Λίγο πριν γίνει 17 ετών ο Τζετ, που είχε αυτισμό, «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη το διάσημο ζευγάρι. 

Μέχρι τον θάνατό του, οι διάσημοι γονείς του είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κατάσταση της υγείας του. Ο Τζετ σκοτώθηκε σε δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2009 στις Μπαχάμες, όπου είχαν πάει διακοπές. Ο νεαρός φαίνεται πως έπαθε κρίση και χτύπησε στο κεφάλι, πέφτοντας στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Σήμερα θα έκλεινε τα 28 του χρόνια.

T

Η Κέλι Πρέστον ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο της στα χιόνια, επίσης γράφοντας «Χρόνια πολλά στον γλυκό μας Τζέτι, σ' αγαπάμε πολύ».

T
T

Κέλι ΠρέστονΤζον Τραβόλτα