Lifestyle|24.04.2020 17:10

Ρίτσαρντ Γκιρ: Πατέρας ξανά στα 71 του - Γέννησε κρυφά η σύζυγός του

Newsroom

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έγινε πατέρας στα 71 του για τρίτη φορά. Η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, του γνωστού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.«Είναι ο πιο ταπεινός, ευαίσθητος, στοργικός, προσεκτικός, αστείος, γενναιόδωρος άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τι μπορώ να πω; Είμαι τόσο ερωτευμένη!», είχε δηλώσει η Αλεχάντρα για τον «Ιπτάμενο και Τζέντλεμαν» ηθοποιό σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η γοητευτική Αλεχάντρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ το ζευγάρι έχουν ακόμα έναν γιο, τον δίχρονο Αλεξάντερ. Ο ηθοποιός έχει έναν 20χρονο γιο που ονομάζεται Όμηρος με την πρώην σύζυγό του, Κάρεϊ Λόουελ. Τα media δεν είχαν ασχοληθεί με την εγκυμονύση της Σίλβα και η γέννα έγινε γνωστή... εκ των υστέρων.

T

Ο Γκιρ που είναι εδώ και χρόνια «ακόλουθος» του Δαλάι Λάμα, είχε ζητήσει για το προηγούμενο παιδί του την ευλογία του διάσημου πνευματικού ηγέτη του Θιβέτ. Ο Γκιρ που έχει ασπαστεί τον Βουδισμό είναι ένας εξέχων υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Θιβέτ. Η υποστήριξή του προς το κράτος οδήγησε στην απαγόρευση εισόδου του στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον έχει τοποθετήσει και στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ.

Η Αλεχάντρα, που γνώρισε τον Γκιρ όταν χώριζε με τον πρώτο της σύζυγο, Γκόβιντ Φρίντλαντ, γιο του μεγιστάνα εξόρυξης Ρόμπερτ Φρίντλαντ, έχει άλλον έναν 6χρονο γιο, τον Αλμπέρτο.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα ζουν μια ήσυχη ζωή στο πολυτελές ράντσο τους στο Pound Ridge. «Έχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα», είχε πει ο Ρίτσαρντ Γκιρ πριν από λίγο καιρό.

T
T

Αλεχάντρα ΣίλβαΡίτσαρντ Γκιρ