Ο Τάσος Κωστής μιλά για την απώλεια του Πάνου Χατζηκουτσέλη: «Ήταν πολύ δύσκολο»
NewsroomΤο πρωί του Σαββάτου (25/4), ο Τάσος Κωστής μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την περίοδο της καραντίνας του στο Κλημέντι Κορινθίας που βρίσκεται εδώ και δύο μήνες μαζί με την γυναίκα του και για το διαφορετικό Πάσχα που πέρασε μακριά από τα εγγόνια του.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απώλεια του φίλου του Πάνου Χατζηκουτσέλη, οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όταν συνέβη και με πήραν τηλέφωνο να μιλήσω γι’ αυτή την απώλεια, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ακριβώς επειδή ένιωθα όλο αυτό το “σφίξιμο” για το ότι δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία, δεν μπόρεσα να μιλήσω.
Ξεκίνησα να μιλήσω για τον Πανούλη και κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω και σταμάτησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του και το χιούμορ του. Ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής. Και ήταν μια ολόκληρη… βιβλιοθήκη, ήξερε τα πάντα για το θέατρο, για τους ηθοποιούς, για παραστάσεις, για τις διανομές, ήξερε τα πάντα ο Πάνος. Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στη σχολή, είχαμε γνωριστεί, κάναμε παρέα».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων